Er komen nieuwe lessen aan!!

Vanaf April staan er nieuwe lessen op het rooster!

Hopelijk zit het ons mee en kunnen we binnenkort weer heerlijk aan de bak in de gym!

Vanaf April vergroot ik het trainingsaanbod met een aantal nieuwe en afwisselende trainingen waar je je voor kunt inschrijven!!

De extra lessen worden gepland op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag 19.00-19.45uur HIIT Squad
  • Dinsdag 20.00-21.00uur Open Gym

HIIT Squad HIIT Squad is een training voor iedereen waarbij gebruik wordt gemaakt van cardiovasculaire oefeningen met een hoog conditioneel karakter! Je krijgt een full body conditietraining uit verschillende oefeningen met een hoge intensiteit waardoor jou conditie, kracht en explosiviteit op de proef worden gesteld!

HIIT verbetert je uithoudingsvermogen, verbrandt vet, verhoogt het metabolisme en is vele malen effectiever dan cardio op een lage intensiteit van 60 minuten.

”OPEN GYM” – in deze uur is de keuze vrij wat je gaat doen en waar je aan gaat werken. Zo kun je bijvoorbeeld een workout inhalen, werken aan één van je zwakkere punten of iets doen wat je leuk vindt.

Een trainer is aanwezig maar het is geen reguliere les. Je bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van het uur en er zal niet continu iemand bezig zijn om je te begeleiden, omdat er net als bij een reguliere les meerdere mensen gebruik kunnen maken van de open gym uur.

Heb jij interesse maar ben je nog geen lid, meld je aan voor een gratis proefles!

Wil je meer informatie? Vraag het gerust via het Fitmanager app of mail me op info@primalstrengthtraining.nl.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts