GRATIS PROEFLES

BETAALBAAR

UITDAGEND

WEKELIJKS GEVARIEERD AANBOD

GECERTIFICEERDE EN GEPASSIONEERDE TRAINER

Haal je innerlijke oerkracht naar boven samen met Primal Strength Training. Je kracht bestaat niet alleen uit spieren maar ook uit een ontembare wil. Door elkaar te motiveren, helpen en steunen halen we deze wil naar boven om zo het beste uit jezelf en elkaar te kunnen halen.

#BeStrongerThanYourExcuses

Even voorstellen:

Mijn naam is Kim Neely, sinds 2018 ben ik trotste eigenaar van Primal Strength Training. Mijn passie voor sport was begonnen in Amerika rond mijn 6e jaar. Met sport ben ik van huis uit opgegroeid. Mijn liefde voor voetbal groeide door naar andere sportactiviteiten als softbal, basketball, golf, en op mijn 12de heb ik een zwarte band in Taekwondo gekregen. In Nederland heb ik eredivisie basketbal gespeeld en tweede klasse voetbal.

Door hoe mijn trainers mij motiveerde tijdens mijn trainingen/wedstrijden, gaf mij dat veel energie en enthousiasme waardoor mijn passie om sportlessen te verzorgen en mensen te begeleiden steeds meer groeide. Vanaf dat moment besloot ik me veder te ontwikkelen in het sportgebied. In 2015 ben ik de fitnesswereld ingerold en heb ik opleidingen en cursussen gevolgd, verschillende groepslessen gegeven en als fitnessinstructeur en Personal Trainer gewerkt en ik kon er niet genoeg van krijgen!

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te motiveren, te inspireren en te begeleiden. Vanuit een holistische levensvisie (het uitgaan van eenheidsbewustzijn en dat alles met elkaar verbonden is, lichaam, emoties, gedachten, binnenwereld en buitenwereld) geef ik verschillende trainingen om mensen te helpen aan een gezondere en actievere leefstijl en/of eventuele lichamelijke klachten te verminderen/voorkomen. 

Mijn manier van training geven wordt gekenmerkt als enthousiast, gezellig en betrokken. Niet alleen het resultaat maar ook het plezier in de weg hiernaartoe is belangrijk! Samen sporten met plezier en bewust worden van je lichaam en geest staan centraal en dan volgen de resultaten vanzelf!

Mijn achtergrond betreft mijn opleidingen/cursussen:

Fitness trainer A
Small group trainer
Body Pump instructeur
Personal Trainer
Bewegingsdeskundige Seniorensport
Barbell Pivot Trainer
Bootcamp trainer
Basketball coach

Sport achtergrond:
Gymnastiek
Voetballen 
Basketballen 
Golf
Softball
Taekwondo
Atletiek
Crossfit

Recent Posts