Powered by Fitmanager

BOOTCAMP
Vrijdag 19.00 – 20.00 uur

Bootcamp is een uitdagende circuit training geschikt voor beginners en gevorderden. Door verschillende materialen en oefeningen kun je gewoon op jouw eigen niveau trainen. Het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en conditie staan centraal tijdens deze les.

LADIES NIGHT
Woensdag 19.00 – 20.00 uur

Ladies Night is een groepsles special voor vrouwen. Deze training stimuleert je om jezelf uit te dagen en het beste uit jezelf te halen. Ladies Night is geschikt voor beginners en gevorderden. De lessen verschillen tussen een circuittraining, bokszaktraining, en/of een milder variant van onze strength intensity les.

BOOTCAMP SENIOREN

Bootcamp Senioren is een minder intensieve circuit training geschikt voor senioren. Tijdens de lessen staat niet alleen het bewegen, maar ook het sociale aspect centraal. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en beweeglijk te houden.

STRENGTH INTENSITY
Maandag 19.00 – 20.00 uur

Strength Intensity is een zeer uitdagende en grensverleggende training waarbij je je conditie traint en krachtsport uitoefent op een hoge intensiteit. Tijdens deze lessen worden gewichtheffen, gymnastiek, en conditionele oefeningen gecombineerd om alle energiesystemen te trainen. De trainingen verbeteren je conditie, kracht, lenigheid, coördinatie, snelheid en techniek. Je strijdt tegen elkaar of als duo, om de snelste tijd of meest behaalde rondes.

OUTDOOR TRAINING
Zaterdag 09:00 – 10:00 uur

Outdoor Training is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus. Je sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht maar ook bankjes, muren, bomen of andere natuurlijke obstakels. Locatie: Hoekelumse Bos Bennekom

BEDRIJFSPORTEN

Bedrijfsporten wordt aangeboden aan bedrijven en organisaties om te helpen met het reduceren van het ziekteverzuim, verbeteren van het welzijn van de medewerkers, meer te ontspannen en zodat het personeel minder stress ervaart. Bedrijfsporten biedt een unieke vorm van teambuilding. Door een leuke, actieve en gezonde manier train je samen onder professionele begeleiding. Bedrijfssporten bevordert de collegialiteit, gezelligheid, gezondheid en productiviteit.

Neem contact op voor een offerte op maat.

PERSONAL TRAINING

Met personal training (PT) verzorgen wij niet alleen effectieve trainingen, maar ook alle begeleiding eromheen met betrekking tot lifestyle, supplementen en voeding. Je ontvangt 1 op 1 trainingen, wekelijks wegen en meten en je traint samen met een coach die je motiveert om je specifieke doelstelling te behalen.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Meest recente berichten