STRENGTH INTENSITY
Maandag 19.00 – 20.00 uur

Strength Intensity is een zeer uitdagende en grensverleggende training waarbij je de conditie traint en krachtsport uitoefent op een hoge intensiteit. Tijdens deze lessen worden gewichtheffen, gymnastiek, en conditionele oefeningen gecombineerd om alle energiesystemen te trainen. De trainingen verbeteren je conditie, kracht, lenigheid, coördinatie, snelheid en techniek. Je strijdt tegen elkaar solo of als duo, om de snelste tijd of meest behaalde rondes.

OPEN GYM (per April 2020)
Dinsdag 20.00- 21.00 uur

In deze uur is de keuze vrij wat je gaat doen en waar je aan gaat werken. Zo kun je bijvoorbeeld een workout inhalen, werken aan één van je zwakkere punten of iets doen wat je leuk vindt. De trainer is weliswaar aanwezig maar het is geen reguliere les. Je bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van het uur en er zal niet continu iemand bezig zijn om je te begeleiden, omdat er net als bij een reguliere les meerdere mensen gebruik kunnen maken van de open gym uur.

LADIES NIGHT
Woensdag 19.00 – 20.00 uur

Ladies Night is een groepsles speciaal voor vrouwen. Deze training stimuleert je om jezelf uit te dagen en het beste uit jezelf te halen. Ladies Night is geschikt voor beginners en gevorderden. De lessen verschillen tussen een circuittraining, bokszaktraining, en/of een mildere variant van onze strength intensity les.

HIIT SQUAD 
Donderdag 19.00 – 19.45 uur

HIIT Squad is een training voor iedereen waarbij gebruik wordt gemaakt van cardiovasculaire oefeningen met een hoog conditioneel karakter! Je krijgt een full body conditietraining uit verschillende oefeningen met een hoge intensiteit waardoor jouw conditie, kracht en explosiviteit op de proef worden gesteld! HIIT verbetert je uithoudingsvermogen, verbrandt vet, verhoogt het metabolisme en is vele malen effectiever dan cardio op een lage intensiteit van 60 minuten.

BOOTCAMP
Vrijdag 19.00 – 20.00 uur

Bootcamp is een uitdagende circuit training geschikt voor beginners en gevorderden. Door verschillende materialen en oefeningen kun je gewoon op jouw eigen niveau trainen. Het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en conditie staan centraal tijdens deze les.

OUTDOOR TRAINING
Zaterdag 09:00 – 10:00 uur

Outdoor Training is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus. Je sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht maar ook bankjes, muren, bomen of andere natuurlijke obstakels. Locatie: Burgemeester Cees van der Knaapweg 10, Ede

BOOTCAMP SENIOREN

Bootcamp Senioren is een minder intensieve circuit training geschikt voor senioren. Tijdens de lessen staat niet alleen het bewegen, maar ook het sociale aspect centraal. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en beweeglijk te houden.

BEDRIJFSFITNESS

Bedrijfsfitness wordt aangeboden aan bedrijven en organisaties om te helpen met het reduceren van het ziekteverzuim en stress, verbeteren van het welzijn van de medewerkers, en meer te ontspannen. Bedrijfsfitness biedt een unieke vorm van teambuilding. Door een leuke, actieve en gezonde manier train je samen onder professionele begeleiding. Bedrijfssporten bevordert de collegialiteit, gezelligheid, gezondheid en productiviteit.

Neem contact op voor een offerte op maat!

kim

Recent Posts