Powered by Fitmanager

BOOTCAMP
Vrijdag 19.00 – 20.00 uur

Bootcamp is een uitdagende circuit training geschikt voor beginners en gevorderden. Door verschillende materialen en oefeningen kun je gewoon op jouw eigen niveau trainen. Het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en conditie staan centraal tijdens deze les.

LADIES NIGHT
Woensdag 19.00 – 20.00 uur

Ladies Night is een groepsles special voor vrouwen. Deze training stimuleert je om jezelf uit te dagen en het beste uit jezelf te halen. Ladies Night is geschikt voor beginners en gevorderden. De lessen verschillen tussen een circuittraining, bokszaktraining, en/of een mildere variant van onze strength intensity les.

BOOTCAMP SENIOREN

Bootcamp Senioren is een minder intensieve circuit training geschikt voor senioren. Tijdens de lessen staat niet alleen het bewegen, maar ook het sociale aspect centraal. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en beweeglijk te houden.

STRENGTH INTENSITY
Maandag 19.00 – 20.00 uur

Strength Intensity is een zeer uitdagende en grensverleggende training waarbij je de conditie traint en krachtsport uitoefent op een hoge intensiteit. Tijdens deze lessen worden gewichtheffen, gymnastiek, en conditionele oefeningen gecombineerd om alle energiesystemen te trainen. De trainingen verbeteren je conditie, kracht, lenigheid, coördinatie, snelheid en techniek. Je strijdt tegen elkaar solo of als duo, om de snelste tijd of meest behaalde rondes.

OUTDOOR TRAINING
Zaterdag 10:00 – 11:00 uur

Outdoor Training is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus. Je sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht maar ook bankjes, muren, bomen of andere natuurlijke obstakels. Locatie: Hoekelumse Bos Bennekom

BEDRIJFSPORTEN

Bedrijfsporten wordt aangeboden aan bedrijven en organisaties om te helpen met het reduceren van het ziekteverzuim en strress, verbeteren van het welzijn van de medewerkers, en meer te ontspannen. Bedrijfsporten biedt een unieke vorm van teambuilding. Door een leuke, actieve en gezonde manier train je samen onder professionele begeleiding. Bedrijfssporten bevordert de collegialiteit, gezelligheid, gezondheid en productiviteit.

v.a. minimaal 4 personen 85,- per uur

Neem contact op voor een offerte op maat.

Recent Posts